Cancelling festival

Geheel onverwacht bereikte ons in een toevallig contact met de winkeliersvereniging het zeer verontrustende bericht, dat op korte termijn de werkzaamheden m.b.t. de herinrichting van winkelcentrum Hoogvliet worden gestart. Dit wordt een grootse ‘operatie’, wat voor veel impact zal zorgen op het winkelcentrum en daar direct omheen.

Bij nader overleg met het uitvoerend bouwbedrijf bleek dat de planning zodanig is, dat op 17 september de werkzaamheden in volle gang zijn en het niet mogelijk is om het evenement te doen plaatsvinden. Het voelt bij ons als een overval, dat we in de afrondende fase van de voorbereiding van het festival toevallig hiervan op de hoogte zijn gesteld. Pogingen onzerzijds om de planning aan te passen, hebben niet tot resultaat geleid. Een alternatieve plek is ook niet mogelijk

Daarom moeten we tot onze grote spijt het korenfestival cancelen en naar  september 2023 verplaatsen.

Sponsoren

Cancelling festival

Cancelling festival

Geheel onverwacht bereikte ons in een toevallig contact met de winkeliersvereniging het zeer verontrustende bericht, dat op korte termijn de werkzaamheden m.b.t. de herinrichting van winkelcentrum Hoogvliet worden gestart. Dit wordt een grootse 'oper..
Lees meer