Popkoor 0183

Popkoor 0183

Het Gorinchems Popkoor 0183 is al actief vanaf 2000! Sinds enige tijd onder leiding van een nieuwe dirigente, Sabine Bakker. Zij brengt met haar muzikale coaching vaardigheden de zangkwaliteit van het koor naar een hoger level.
Het 40-koppig gezelschap repeteert steevast op maandagavond, enthousiast en actief! Het koor bestaat uit 5 stemgroepen, nl. sopranen, mezzo’s, alten, bassen en tenoren.
Momenteel werkt Popkoor 0183 aan een groot theaterconcert waarin met name producties van Nederlandse bodem ten gehore worden gebracht. Met hulp van regisseur Marlous Luiten is het concert niet alleen fijn om naar te luisteren maar ook aangenaam om naar te kijken!
Op zaterdag 11 juni 2022 ben je van harte welkom om ons concert ‘Made in Holland’ bij te wonen in De Cammeleur in Dongen!

Sponsoren

Cancelling festival

Cancelling festival

Geheel onverwacht bereikte ons in een toevallig contact met de winkeliersvereniging het zeer verontrustende bericht, dat op korte termijn de werkzaamheden m.b.t. de herinrichting van winkelcentrum Hoogvliet worden gestart. Dit wordt een grootse 'oper..
Lees meer