That’s It te gast bij RTV Albrandswaard

Een grote groep zangers en zangeressen uit Hoogvliet, Pernis en Albrandswaard zingen al jaren samen als popkoor ‘That’s It’ . Twintig jaar heeft het koor zijn vrolijke noten laten horen in onze regio en dat jubileum wil men niet geruisloos voorbij laten gaan. Zondag 21 januari komt men vanuit het koor (onder andere de voorzitter Bart Pluijmers) praten in het radio -info programma ‘Steevast op Zondag’ van regio omroep RTV Albrandswaard over hun aanpak voor dit jubileum. Een groots korenfestival met twintig koren in het winkelcentrum Hoogvliet, onder de naam ‘Late Summer Sound Hoogvliet’, een spektakel dat plaatsvindt in september 2018.

Radiomaker Jan Jongerius praat met de gasten over dit komende evenement met een
bonte mengeling van klassieke, geestelijke , smartlappen, pop en shantymuziek in het
tweede uur van 13 tot 14 uur. Het eerste uur, van 12 tot 13 uur, is ingeruimd voor de actuele zaken in onze regio en een stukje in Rotterdam.

De uitzending is te beluisteren bij RTV Albrandswaard in de ether op 107.1 FM, op de kabel
van Albrandswaard 99.00 Mhz, internet www.rtvalbrandswaard.nl en op TV kanaal 12 (digitaal) en 28+ (analoog).

Sponsoren

Festival verplaatst naar 18-09-2021

Festival verplaatst naar 18-09-2021

Tot onze spijt hebben we moeten besluiten om het Late Summer Sound Korenfestival te verplaatsen naar volgend jaar. Hoewel op dit moment festivals na 1 september zijn toegestaan, is het risico te groot dat er alsnog een verlenging komt. Bovendie..
Lees meer